una bucată zi de sâmbătă.

30 May

Mă trezesc de dimineață cu o ușoară stare de bine. Gândul că este zi de wk mi-a produs brusc un zâmbet – scurt – pentru că mi-am revenit imediat după ce am realizat că urmează să lucrez. și astăzi. *perioada târgurilor este în floare.
Bun, așa că fac tot posibilul să trec peste această senzație minunată și încerc să îmi canalizez energia către lucruri mai importante precum: să nu uit aparatul, pentru că urma să mă văd cu fetele pe seara, la concert.
După ce consider ca sunt aprooooape gata, realizez că nu pot să mă încalț și nici să merg încălțata. Motivul? Super buba de la piciorul stang, de care uitasem complet. Perfect, mă descalt, încercand să mă gândesc la posibile alte soluții. ( Să merg desculță?)
Între timp renunț la orice pentru o așa zisă coafură. Și încerc, și incerc.. până când simt cum urcă apa clocotită într-un bidon care stă să dea pe afară. Îmi vine să îl tuns la 0. Orice, numai să nu mă mai chinuie. Renunț! Îl las naibii la fel cum era și când m-am trezit. Haotic!!
Îmi fac un super bandaj și sunt aproape gata de încălțat.
Așa că fug, ignorând momentul când mi se zicea să iau totuși o umbrelă. Suuure.
Plec în viteză, realizând din fericire la puțin timp că mi-am uitat încărcatorul + telefonul acasă. Super. Așa că mă întorc în viteză dupa el.
Pierd tramvaiul, așa că aștept.. si astept..si astept. Cand mă decid să iau un taxi, îl zăresc în depărtare. Fain.
Ajung relativ ok.
La aproape de sfârșitul zilei de muncă, mă pregătesc din timp să ajung la concert, așa că plec mai devreme, dar nu mică mi-a fost mirarea să constat că afară ploua torențial. În câteva secunde am fost udă toată. Așa că aștept. * Da, ignorasem mesajul cu umbrela, oricum degeaba*.

Așa că aștept cam 40 de minute să treacă ploaia, enervată la maxim de treaba asta.. fără izbandă pentru că reușesc destul de târziu să ies din bîrlog. Vorbesc cu Ana. La ea nu ploua de niciun fel. Mă uitam în jur și nu îmi venea să cred. Într-un final, îmi fac curaj și plec spre casă să mă schimb. Până acasă am reușit performanța să îmi spăl hainele.
Și ploua infernal și mie imi venea să bat pe cineva. Noroc că există tbbt să mă calmeze!

Advertisements

One Response to “una bucată zi de sâmbătă.”

  1. bu June 27, 2010 at 11:01 am #

    Ne-ai uitat pe noi, pe cititorii tai fideli. 🙂 mai vrem posturi. 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: