Marturii.

17 Jun

Simt ca am o piatra care ma apasa pe suflet si TREBUIE sa marturisesc, exista o problema care ma macina, si anume faptul ca intotdeuna m-au intrigat cateva intrebari logice in legatura cu desfasurarea unei nunti. Pe care simt ca trebuie sa le deslusesc. Cumva.
Una dintre acestea o reprezinta dilema: De ce trebuie sa oferim marturi? Si ce sunt marturiile? Dovada iubirii? Sau aprecierea fizica a valorii financiare? Sau poate a starii de creativitate?
De ce vreau sa ofer marturi? Si daca am sa ofer vreoadata, ce am sa aleg? In cautare de cu totul altceva, am dat peste un anumit site, specializat in idei creative pentru nunti, asadar, am dat peste sectiunea de: Marturii nunta. Ei bine, in cazul in care nu stiati, se pot oferi de la cutiute din carton in forma de palmier (De ceee?) pana la rame foto cu scoici sau un desfacator de bere.

Ah, si daca vreti sa va cumparati o pernuta pentru verighete, o sa scoteti lejer 20 de $. Normal!

Ma mai distreaza copios paharele mirilor, care se doresc diferite de cele ale invitatilor, ca doar ei sunt vedetele serii. Si ce? 50-100 de euro nu merita si ei? In speranta ca nu sunt greci.

Cel mai dificil cred ca o sa fie alegerea gentii, asta daca alegi sa porti o geanta. Dar cum? O doamna fara geanta la nunta?
Ok, recunosc, eu o sa port geanta, cel mai probabil.

De rochie nu am sa comentez, inca..

.. to be continued.

* Nota explicativa
Aceste ganduri sunt provocate de un program extins de munca, lipsa de timp liber si ironii ramase nespuse in cursul zilei de astazi. Promit sa imi revin. Cat de curand.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: