De prin oras

27 Jan

Plot: Este foarte posibil ca o data cu trecea timpului sa devin din ce in ce mai dificila si standardele mele sa mai puna o scara in plus la ceea ce exista deja. Ceea ce este in regula, avand in vedere ca lucrurile superficiale sunt atat de usor la indemana.

So, caut acest loc. Si ma refer aici la un bar, acest loc care sa imi treazeasca senzatii familiare, pe care sa il simt ca fiind “the one”, in care sa vreau sa vin sa citesc o carte, in care sa vreau sa uit cat este ceasul, sa opresc timpul in loc, sa zambesc si sa ma bucur ca exista. Ei bine, stiu ca nu il voi gasi prea curand, dar intre timp caut..caut un loc. Asemanator. Am cateva criterii, dar simt ca nici macar nu ma apropii.

So, in acest spirit am fost in aceasta seara la The Roof. Daca te uiti in poze ai zice ca vrei neaparaat sa ajungi acolo, asta pentru ca arata foarte fresh. Dupa o vesnicie de mers acolo..ei bine, dau mai intai de un Mega Image si ulterior urc pana la etajul 2 si dau de magazine, muulte magazine. Iar langa..micut, apare si The Roof. Nu stiu despre voi, dar mie nu imi face o parere prea buna un loc care imparte peretele cu magazine felurite.

So, dupa o usoara dezamagire, imi continui research-ul. si ajung in Bounce, asta este prin Centrul Vechi. De la exterior arata elegant, si pentru ca barurile in Centrul Vechi sunt precum biletele la loto, imi incerc norocul.

Ce pot sa zic este faptul ca este o atmosfera soft, muzica tinde sa te relaxeze, poate prea mult, eu riscam un pic sa adorm. Preturile mi s-au parut un pic cam mari. Iar ce nu mi-a placut este faptul ca desi am cerut clar un ceai, dar care sa nu fie negru, ghiciti ce mi-a adus?

Eu inca sper, sper sa il gasesc.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: