Hai sa ne radem la Bucharest Comedy Week!

24 Sep

Bucharest Comedy Week este primul festival international de comedie organizat in Capitala. Evenimentul se va desfasura in perioada 22-28 septembrie 2014, sub forma unei colectii de spectacole si momente pline de umor si de zambete ce vor tranforma Bucurestiul intr-o capitala internationala a comediei.

Organizat de Arcub – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia Culturala Carousel, festivalul este inclus in seria de evenimente din cadrul proiectului aniversar Bucuresti – 555 de ani – o initiativa a Primariei Municipiului Bucuresti.

Programul complet al evenimentului

Concerte, show-uri de umor, improvizatii sau chiar proiectii de filme, toate vor putea fi urmarite din frumoasa Piata Enescu in weekendul 26, 27, 28 septembrie. Intr-un cadru boem, chiar in fata Ateneului Roman, spectatorii vor avea ocazia sa ii vada si sa ii asculte live pe cei de la Quattrocelli, Men in Coats, Timpuri Noi, Fara Zahar, Tapinarii carora li se vor alatura numeroase momente hazlii. Toate spectacolele din Piata Enescu se vor desfasura in aer liber, accesul fiind gratuit.

Serile din Piata Enescu se incheie cu cate o proiectie de film: Some Like It Hot/„Unora le place jazz-ul” – (1959, cu Marylin Monroe, Tony Curtis, Jack Lemmon), Monty Python and the Holy Grail (1975, cu Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle) si The Pink Panther (1963, cu David Niven, Peter Sellers, Robert Wagner).

Facebook
Site-ul evenimentului

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: