Webstock 2014

24 Sep

Pentru că anul trecut nu am reușit să ajung la Webstock, am decis ca în acest an să îmi iau revanșa și vreau să mulțumesc mult celor de la Evensys pentru invitația de participare.

Pentru a vedea ce ne așteapă în acest an, vă invit să vedeți aici

Categoriile anunțate în cadrul acestei ediții sunt: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging.

Pentru a fi la curent cu știrile despre Webstock, urmăriți atât site-ul http://www.webstock.ro, cât și contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock).

Webstock 2014 se va desfășura la JW Marriott Grand Hotel, pe 26 septembrie 2014 și include Conferințele Webstock și Premiile Webstock.

Conferintele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.

Premiile Webstock vor premia cele mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: