Uite o idee: Bursa de Idei Creative

17 Jan

De când mă știu sunt un om creativ, într-un fel sau altul (sau așa îmi place să cred). Dar creativitatea asta trebuie stimulată, întreținută, îngrijită, cultivată și e foarte fain când se întâmplă și în jurul nostru. Împreună cu alți oameni. Așa putem să ne motivăm reciproc. (Sau să devenim noi și mai buni?).

Și pentru că tocmai ce am citit despre proiect, vă scriu câteva lucruri depre Bursa de Idei Creative – un program care își propune să susțină oamenii cu povești & idei strălucite, care sunt la început de drum, prin intermediul unei campanii de marketing oferită gratuit câștigatorilor.

Ce trebuie să faci tu? Doar doar să povestești de ce tu & ideea ta sunteți „the best”, fie că este vorba despre ceva legat de grafică, artă, muzică, blogging, modă, foto etc. Trebuie doar să argumentezi cât mai bine de ce povestea ta este cea mai tare!

Competiția se desfășoară în perioada 20 noiembrie 2014 – 20 februarie 2015 și constă în perioada de preselecție în cadrul căreia participanții trimit (prin intermediul formularului de contact) un text cât mai convingător și creativ despre povestea și pasiunea lor, urmând ca cele mai interesante idei să fie publicate pe website. Eseurile publicate vor fi supuse votului public, urmând ca cele mai apreciate 10 lucrări să intre în competiția finală și să fie jurizate de membrii agenției.

Mai multe info despre Bursa de Idei Creative: http://creativeideas.ro/bursa-de-idei-creative/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: