Leave a light on in the dark

20 Apr

Cand vine seara, gandurile se trezesc la viata. Prind curaj si zbor, se intalta cum stiu ele mai bine, isi intind aripile si, falnice cum sunt ele, privesc in jur, admira ceea ce au realizat in fiecare zi. Cum au cladit fiecare gest, zambet, energie transmisa, intentie bine definita.
Au prins curaj cand au vazut ca lucrurile functioneaza asa cum vor ele. Si de ce nu ar fi asa? Sunt puternice, ce naiba?
Incet, incet visurile au inceput sa isi piarda din energie, gandurile reusind sa le domine clar. Au indraznit sa iasa la suprafata, dar gandurile le-au indesat la loc, ca si cum nu ar fi existat. Poate te intrebi unde ar putea sa se ascunda atat de bine? Poate ca o schema bine definita a fost realizata si exista un traseu stiut doar de detinatorii cheii care nu vor ceda atat de usor sa dezvaluie tot adevarul.
Am putea sa urmarim pe un fir logic unde ar putea fi. Dar gandurile pun piedica, incepe sa nu mai fi o lumina prea clar definita, o urma de umbra incepe sa acopere lumina.
Gandurile stiu ca ele sunt cele trebuie sa castige acest joc. Nu le place sa piarda, ele mereu castiga. Sunt niste invingatoare. Si gandindu-se la asta au mai inchis si mai mult din lumina. Urma unei sperante de a gasi visurile marete incepe parca sa paleasca si ea. In aceasi timp cu ele.

Cu fiecare secunda ele castiga din ce in ce mai mult teren. Ele, puternicele, sunt cele care vor marca cu un steag surprinzator de falnic victoria lor. Nimeni si nimic nu le sta in cale.


Asa ca, pe intuneric devine chiar greu de gasit asa ca, poate lasa si ele macar o lumina aprinsa…
Doar ca ele, din pacate, stiu mai bine ca asa trebuie sa stea lucrurile.

Noapte buna!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: